Skip to content
+45 6252 1132 | post@aeroebryggeri.dk | Handelsbetingelser |

Øllets Dag på Ærø Bryggeri

Vi hejser flaget og byder velkommen til en dag med særlig fokus på øl og ølkultur.

Øllets Dag er en årlig tilbagevendende begivenhed der afholdes den første lørdag i september. Formålet er at sætte fokus på øl og ølkultur og få hele landet til at syde med øl-aktiviteter.

Der vil være pølser på grillen og kolde fadøl. Vores legendariske direktør Janni afholder ølsmagning, hvor man kan høre om stedet, hvordan vi brygger her på øen og selvfølgelig smage vores dejlige øl. Der vil være mulighed for at smage alle vores øl og nyde omgivelserne. Vores brygger Anders, der også udvikler vores opskrifter, vil på dagen være at finde i bryggeriet, hvor han brygger Sour/Berliner Weisse. Sur øl hvor man bruger mælkesyrebakterier og så vil der blive tilsat frugtsaft, en øltype man normalt ikke finder på vores Bryggeri 🙂 Anders er biolog og diplombrygger, så har du et ølrelateret spørgsmål, så smut ned i bryggeriet d. 2. september og spørg Anders.

Vi får besøg af Ærø Håndbryggere, der afholder lokalt mesterskab i håndbryg. Man kan deltage med øl af typen Lys Ale, alle kan være med. Ring og hør nærmere om mesterskabet hos Finn på 51250888 eller Carsten på 61261172.

Vi håber selvfølgelig på at se en masse ølglade mennesker.

Dato

02 sep 23
Expired!

Klokkeslæt

10:00 - 16:00
Begivenhed
Back To Top