Skip to content
+45 6252 1132 | post@aeroebryggeri.dk | Handelsbetingelser |

OM ÆRØ BRYGGERI

Det er de rene og enkle ingredienser, der giver den dybeste smag. Sådan er det med livet, og sådan er det med øl

DET ÆRØSKE ØL

Ærø Bryggeri – Aeroe Brewery A/S – er et håndbryggeri, der ser det som sin mission at være med til at forædle ølkulturen i Danmark.

Ærø bryggeri ligger smukt i landsbyen Store Rise, midt på Ærø i Det Sydfynske Øhav. Ærø Bryggeri blev oprindeligt etableret i 1926 i de nu historiske bygninger der blev opført som mejeri tilbage i 1880. Efter skiftet fra mælk til humle fortsatte ølbrygningen helt frem til 1962, hvor Ærø Bryggeri tappede sin sidste øl. Først i 2004 genåbnede bryggeriet som aktieselskab og satte dermed Ærø tilbage på Danmarkskortet  med sit gode velsmagende øl

Men kvalitet er også den måde, hvorpå Ærø Bryggeri indgår som virksomhed i lokalsamfundet Ærø. Vi mener nemlig, at en virksomhed har et stort lokalansvar, og derfor er det os magtpåliggende at bidrage til den kontekst, vi er del af. Hvis det går godt for Ærø, så går det godt for Ærø Bryggeri.

ENKLE INGREDIENSER – DYB SMAG

Derfor betragter vi det som en selvfølge at vi skal være med til at skabe arbejdspladser og bidrage til promoveringen af Ærø som både turistdestination og bosætnings-ø. Det er nemlig sådan, at uden Ærø ville der ikke være noget Ærø Bryggeri.

Vi arbejder efter strategien, at god kvalitet og gode smagsoplevelser skal være tilgængelige for alle. Den strategi betyder, at Ærø øl nu kan købes bredt i landet – og til en pris, hvor de fleste kan være med.

Her på Ærø går tiden lidt langsommere. Det giver tid til at lytte efter, at tænke efter – at smage efter. Denne dvælen har mange af os måske mistet i farten, men på Ærø findes den endnu. Det tidløse fokus på øjeblikket her og nu. På den gode stund, den meningsfyldte syssel eller samværet med venner af høj karat.

Det er de rene og enkle ingredienser, der giver den dybeste smag. Sådan er det med livet, og sådan er det med øl

Back To Top