Skip to content
+45 6252 1132 | post@aeroebryggeri.dk | Handelsbetingelser |

RENTING DRAFTBEER

ET NATURLIGT VALG

Rise Bryggeri sætter en ære i at brygge øl der er så godt, at det bliver et naturligt valg for dig. Øl fra Rise Bryggeri udmærker sig først og fremmest ved at være brygget på rene råvarer. Det vil sige, at når du oplever noter af f.eks. lakrids, krydderier eller citrus, er det bare godt bryghåndværk og ren smag.

TO LINJER ØL

Vi bruger ikke smagstilsætning i vores opskrifter, bortset fra i vores valnøddeøl, der indeholder lidt valnøddesirup. Vi arbejder med to linjer øl: Den klassiske Ærø-serie og den økologiske serie. Fra tid til anden brygger vi specialøl til større begivenheder, mærkedage og specialformål. HER SKRIVER JANNI EN LINJE TEKST YDERLIGERE.

DEN KLASSIKE ÆRØ-SERIE

Ærø-serien er den oprindelige Rise-øl. Den startede vi med, og den elsker de fleste os for. Ærø-serien omfatter: Grolle-pilsneren, Gylden Ale, India Pale Ale, Valnød Hertug Hans no.5, Red Ale, Dark Ale, Stout, Påske Ale og Strong Rudolph Jule Ale.

ÆRØ ØKOLOGISK

Vores økologiske linje er ikke så omfattende som Ærø-serien. Men de økologiske øltyper der er, bør du absolut prøve. Tag eventuelt en blindsmagning, hvor du og dine venner sammenligner de økologiske og ikke-økologiske øl. Kan I smage forskel? Vores økologiske Rise-øl omfatter India Pale Ale, Valnød, Dark Ale, Påske Ale, Jule Ale, samt en Gylden og Stout variant.

Back To Top